Πέμπτη 29 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκέντρωση των εργαζομένων στο ΜΕΡΙΝΤΙΕΝ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα, Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου πρώην ΜΕΡΙΝΤΙΕΝ και νυν ATHENS PLAZA, έξω από το ξενοδοχείο, ενώ στη συνέχεια θα πορευτούν στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΤ και στο υπουργείο Εργασίας. Οι εργαζόμενοι, που λόγω ανακαίνισης του ξενοδοχείου έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τις αρχές του Νοέμβρη, διαμαρτύρονται για την αυθαιρεσία του νέου διαχειριστή του ξενοδοχείου Ν. Δασκαλαντωνάκη, που εκφράζεται με απολύσεις, βλαπτικές μεταβολές, ενώ εξαναγκάζει εργαζόμενους να αποχωρήσουν.

Τη συμπαράστασή του εκφράζει σε ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Αθήνας,ενώ καταγγέλλει "το διωγμό που έχει εξαπολύσει εναντίον τους ο Ν. Δασκαλαντωνάκης, τις απολύσεις, τις βλαπτικές μεταβολές και τις αναγκαστικές αποχωρήσεις των εργαζομένων, χωρίς κανέναν προηγούμενο διάλογο με τους εκπροσώπους τους".

Το ΕΚΑ ζητάει να σταματήσουν οι παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις και να γίνει άμεσα διάλογος για την επαναπρόσληψη των απολυθέντων και το σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ