Πέμπτη 29 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ
Νέο κρούσμα αυταρχισμού

Νέο κρούσμα τρομοκρατίας και καταπάτησης των συνδικαλιστικών ελευθεριών στο Ιδιωτικό ΙΕΚ ΑΚΜΗ, καταγγέλλει ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών.

Προχτές, οι συνδικαλιστές σπουδαστές, κατήγγειλαν πως "ο διευθυντής του ΙΙΕΚ, αφού ανάγκασε συνδικαλίστρια να έρθει στο γραφείο του, της ζήτησε τα στοιχεία της, απειλώντας την ότι θα φέρει την αστυνομία. Ο τραμπουκισμός του εν λόγω κυρίου, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την απειλήσει με αυτόφωρο διαδικασία", τόνιζαν.

Ο Διευθυντής του ΙΙΕΚ, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Την επόμενη μέρα, όταν σπουδαστές - μέλη του Συλλόγου μοίραζαν προκήρυξη, που περιείχε την παραπάνω καταγγελία, τους απείλησε, λέγοντάς τους ότι αν σε ένα δεκάλεπτο δεν έχουν βγει από το κτίριο τότε θα κλείσει τις πόρτες και θα καλέσει την αστυνομία. Ο Σύλλογος Σπουδαστών καταγγέλλει τις "ασφαλίτικες επινοήσεις και μεθόδους" των σχολαρχών των ΙΙΕΚ και επισημαίνει ότι "η μόνη λύση είναι ο ενωμένος αγώνας των σπουδαστών ΙΙΕΚ, μέσα από το Σύλλογό τους".

Οι συνδικαλιστές σπουδαστές καλούν τους Σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ "να αντιδράσουν στον αυταρχισμό της διεύθυνσης με την ένταξή τους στο Σύλλογο Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών, προκειμένου να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τυς στη μόρφωση και στη δουλιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ