Σάββατο 31 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΚ
Αισιοδοξία για Σαβέβσκι, Νικολα'ϊδη

Γίνονται θαύματα στην εποχή μας; Το... μαύρο που επικρατούσε στην ΑΕΚ απ' τους τραυματισμούς Σαβέφσκι, Νικολα'ϊδη μετατράπηκε σε... γκρίζο. Ο πρώτος έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης χθες, ενώ ο δεύτερος έκανε ασκήσεις. Αυτά βέβαια δε σηματοδοτούν σίγουρη συμμετοχή στο ντέρμπι. Αφήνουν όμως κάποιες ελπίδες τουλάχιστον για παρουσία στον πάγκο. Η κατάστασή τους εξακολουθεί να είναι δύσκολη, αλλά στους "κιτρινόμαυρους" επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Ολα πάντως θα οριστικοποιηθούν λίγο πριν την έναρξη.

Βέβαια τα προβλήματα για το δικέφαλο δε σταματούν εδώ, αφού σίγουρα απόντες θα είναι ο Κατσαβός και ο Ν. Κωστένογλου που αντίκρισε στον Κορυδαλλό την κόκκινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά ο Ντουμιτρίου στις δηλώσεις του επισήμανε πως "ελπίζουμε η 11άδα που θα παραταχθεί μέσα από προσπάθεια και θέληση να φέρει επιτυχία. Εφτασε η ώρα της αλήθειας. Τη Δευτέρα θα δούμε ποιος αξίζει να είναι πρώτος. Η ήττα δεν είναι καταστροφή, αλλά με νίκη μπαίνουμε δυναμικά στη "μάχη" του τίτλου".

Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε: "Δεν κρίνεται ο τίτλος, γιατί όπως ο Ολυμπιακός έκανε υπομονή για την πρωτιά θα προσπαθήσουμε και 'μεις στην εξέλιξη του πρωταθλήματος ν' ανέβουμε". Οσο για τις 11 αρχικές του επιλογές φυσικά δεν μπορούσε να μιλήσει, υποστηρίζοντας ότι θα καταλήξει λίγο πριν το παιχνίδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ