Σάββατο 31 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με επιθετικό σχήμα

Τρεις επιθετικούς αναμένεται να παρατάξει τη Δευτέρα ο Μπάγεβιτς, στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η ώρα του Ολυμπιακού αλλά και του Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε. Το δευτεριάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας" αναμφίβολα "μαγνητίζει" τους φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας, που με ενδεχόμενη νίκη βλέπουν την ομάδα τους πολύ κοντά στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου. Ομως ο Ντούσκο που μετράει 4 ήττες σαν προπονητής των ερυθρολεύκων κόντρα στην παλιά του ομάδα, έχει διαφορετική άποψη: "Είναι ένα ντέρμπι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Το άγχος θα το έχει η ΑΕΚ και όχι εμείς. Φυσικά αν κερδίσουμε και ξεφύγουμε πέντε βαθμούς, αναμφισβήτητα θα πάρουμε ένα σημαντικό προβάδισμα από την ΑΕΚ. Ομως νομίζω ότι ακόμη είναι νωρίς για προγνωστικά". Σε ερώτηση πώς θα αισθανθεί που επιστρέφει και πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια, απάντησε: "Δε συμβαίνει τίποτα. Τώρα είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Κανένα άλλο σχόλιο".

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δε θα έχει στη διάθεσή τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που είναι τραυματίας. Ετσι ανοίγει η... πόρτα για την επάνοδο στη βασική 11άδα του Γιώργου Αμανατίδη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Πάντως οι προθέσεις του Ντούσκο είναι... άγριες αφού αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα. Ο Ιλια Ιβιτς, ο Αλέξης Αλεξανδρής και ίσως και ο Σίνιτσα Γκόγκιτς, θα είναι η δύναμη κρούσης για τους Πειραιώτες. Σε περίπτωση που δεν προτιμηθεί ο Γκόγκιτς, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος θα είναι ο κρυφός κυνηγός που θα βγαίνει από το δεξί άκρο του κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ