Τετάρτη 4 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το ΚΚΕ κοντά στους αγρότες

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, επισκέφτηκε χτες τα μπλόκα των αγροτών στον Στίβο Θεσσαλονίκης, στα Μάλγαρα, στο Αιγίνιο, στο Λιτόχωρο, στους κόμβους Συκουρίου, οδού Βόλου, "Βιοκαρπέτ" και εξέφρασε τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στον αγώνα της αγροτιάς.

Σε δήλωσή του ο Σπύρος Στριφτάρης, τονίζει: "Οσοι νόμιζαν ότι με τα αγροτοδικεία, την εξαγορά, τους εκβιασμούς και τα ψέματα θα κάμψουν την αγωνιστικότητα των μικρομεσαίων αγροτών και θα κλονίσουν την ενότητά τους, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η συμμετοχή, η αγωνιστική διάθεση των μικρομεσαίων αγροτών, δείχνει ότι πέφτουν στο κενό οι προσπάθειες των αγροτοπατέρων των ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ και των κομμάτων που υποστηρίζουν την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) της ΕΕ, να αποπροσανατολίσουν και να τους οδηγήσουν σε ανώδυνα, για το πολιτικό κατεστημένο, μονοπάτια. Ενωμένοι και αποφασισμένοι δίνουν όχι μόνο τη μάχη της επιβίωσης, αλλά, μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, αντεπιτίθενται ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τα αφεντικά τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ