Πέμπτη 26 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συνάντηση σε θετικό κλίμα

Θετική ήταν η χτεσινή συνάντηση του προέδρου της Βουλής Απ. Κακλαμάνη με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ενωσης Χ. Ζαχαρόγιαννη.

Η αντιπροσωπεία της ΕΙΝΑΠ επέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής υπόμνημα με τις θέσεις της Ενωσης για το νέο ιατρικό μισθολόγιο, που προωθείται με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ο Χ. Ζαχαρόγιαννης επισήμανε στον Απ. Κακλαμάνη την ανάγκη καθιέρωσης ενός νέου ιατρικού μισθολογίου, αντάξιου του λειτουργήματος των νοσοκομειακών γιατρών, που να ανταποκρίνεται και στις κατά καιρούς δεσμεύσεις της πολιτείας.

Από την πλευρά του, ο Απ. Κακλαμάνης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των γιατρών των νοσοκομείων του Λεκανοπεδίου Αττικής, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη καθιέρωσης ενός αξιόπιστου συστήματος εφημεριών, που να καλύπτει τις πραγματικές υγειονομικές απαιτήσεις.

Τέλος, ο Απ. Κακλαμάνης διαβεβαίωσε το προεδρείο της ΕΙΝΑΠ ότι το υπόμνημα που του επιδόθηκε θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ