Κυριακή 1 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Για μια αγωνιστική Αυτοδιοίκηση

Ο Ευάγγελος Μαγγούτας υποψήφιος δήμαρχος

Συνέλευση κατοίκων των χωριών που απαρτίζουν το νέο Δήμο Παλαιοκάστρου συγκάλεσε ομάδα πρωτοβουλίας, που απαρτιζόταν από τους προέδρους των Κοινοτήτων Κουμαριάς,Αρδανίου,Κρηνίτσας,Ζηλευτής και από κοινοτικούς συμβούλους των Κοινοτήτων Παλαιοπύργου,Λιοπράσου και Αγριελιάς,με σκοπό τη δημιουργία δημοτικής κίνησης και ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου.

Από τη συνέλευση εκλέχτηκε υποψήφιος δήμαρχος ο Ευάγγελος Μαγγούτας,δικηγόρος, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι Αυτοδιοίκηση σημαίνει ο λαός να παίρνει ενεργά μέρος στη διοίκησή του, με σκοπό την άμεση και καλύτερη ικανοποίηση των κοινών συμφερόντων του. Σήμερα η ΤΑ είναι η προέκταση του κρατικού μηχανισμού, είπε και πρότεινε τη δημιουργία μιας κίνησης ανεξάρτητης, απαρτιζόμενη από ανθρώπους που μπορεί να ανήκουν σε όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά θα έχουν διάθεση να αγωνιστούν, με ήθος και συνέπεια για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του τόπου. Από ανθρώπους που θα αγωνιστούν για μια ΤΑ διεκδικητική, που θα αντιστέκεται στις κυβερνητικές επιλογές, που δε θα φορτώνει νέα βάρη στους πολίτες (με νέες φορολογίες), για μια ΤΑ που θα βρίσκεται δίπλα στο δημότη. Ολα τα χωριά πρέπει να αντιμετωπιστούν με το ίδιο ενδιαφέρον - ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Από τη Συνέλευση εκλέχτηκε γραμματεία από προέδρους των παραπάνω κοινοτήτων, συμβούλους και κατοίκους των χωριών του δήμου, η οποία θα συντονίζει μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο την προεκλογική δουλιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ