Τρίτη 10 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Προελαύνει η Μπάρτσα

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα τη μονομαχία με την άσπονδη φίλη της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία νίκησε με 3 - 0 στο κλασικό ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ετσι οι Καταλανοί αύξησαν σε 5 πόντους τη διαφορά από τη "βασίλισσα" και εδραιώθηκαν για τα καλά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ας σημειωθεί ότι οι Μαδριλένοι που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία αγωνίστηκαν από το 52 με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιέρο.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Αντερσον 53, Φίγκο 81, Τζιοβάνι 86. Στη βαθμολογία προηγείται η Μπαρτσελόνα με 55 βαθμούς και ακολουθεί η Ρεάλ με 50.

  • Τη δεύτερη ήττα της σε τρεις αγώνες γνώρισε η Ιντερ που βλέπει το όνειρο για φετινή κατάκτηση του Καμπιονάτο ολοένα και να απομακρύνεται αφού πλέον βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρα Γιουβέντους. Αυτή τη φορά οι "Νερατζούρι" ηττήθηκαν από την Πάρμα με 1 - 0 ενώ η Γιουβέντους αναδείχτηκε ισόπαλη 1 - 1 εκτός έδρας με την Ουντινέζε. Μεγάλη κερδισμένη της 24ης αγωνιστικής ήταν η Λάτσιο η οποία επικράτησε της Ρόμα με 2 - 0 και έμεινε μόνη δεύτερη. Η βαθμολογία πιο αναλυτικά: Γιουβέντους 52, Λάτσιο 48, Ιντερ 47, Πάρμα 44 κτλ.
  • Η παράδοση που θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μη γεύεται τη χαρά της νίκης μετά από αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίστηκε για μια ακόμη φορά. Ετσι οι "μπέμπηδες" ηττήθηκαν με 2 - 0 από τη Σέφιλντ Γουένστεϊ και έτσι η Λίβερπουλ που επιβλήθηκε στο "Ανφιλντ" της Μπόλτον με 2 - 1 μείωσε τη διαφορά στους 9 βαθμούς (59 έναντι 50).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ