Πέμπτη 12 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ
Ο Σπύρος Τσιοτινός υποψήφιος δήμαρχος

Υποψήφιος για τη δημαρχία του νέου δήμου Φαρκαδόνας, ανακηρύχτηκε ο Σπύρος Τσιοτινός,μέλος της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Αγροτών, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων "Η Ανοιξη" και πρόεδρος της Κοινότητας Ζάρκου Τρικάλων.

Την υποψηφιότητα του Σπ. Τσιοτινού παρουσίασε σε συγκέντρωση της "Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Φαρκαδόνας", η Αικατερίνη Ζιώγκου,μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας του νέου Δήμου, τονίζοντας ότι "πρωταρχικό μέλημα του συνδυασμού που θα δημιουργηθεί είναι να εκλεγεί δημοτική Αρχή, που θα έχει πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη δυνατή προσφορά σε κάθε δημότη, άσχετα με το χώρο που αυτός ανήκει".

Στην ομιλία του ο Σπ. Τσιοτινός υπογράμμισε ότι "η κίνησή μας θα πλαισιωθεί από ανθρώπους αγωνιστές, με ήθος, συνέπεια λόγων και έργων, διατεθειμένους να δουλέψουν πριν τις εκλογές, στις εκλογές και μετά απ' αυτές". Για τα προβλήματα, όπου ο συνδυασμός θα δώσει ιδιαίτερο βάρος, ανέφερε:

  • Διεκδίκηση κρατικών κονδυλίων για τις ανάγκες του δήμου κι όσων δεν έχουν αποδοθεί τα προηγούμενα χρόνια.
  • Επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος μεταξύ της έδρας του δήμου και των χωριών που τον συναποτελούν.
  • Δημιουργία έργων υποδομής για την ανάπτυξη της γεωργίας (αρδευτικά, αξιοποίηση υδάτινων πόρων, επέκταση αγροτικής οδοποιίας κ.α.), αναγνώριση ως πλημμυρόπληκτης της περιοχής, ανάπτυξη της μεταποιητικής βιοτεχνίας.
  • Επίλυση των προβλημάτων αποχέτευσης, καθαριότητας και του σχεδίου πόλης.
  • Μέριμνα κι αγώνας για τη λύση προβλημάτων που αφορούν την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό και το λαϊκό αθλητισμό.
  • Καλύτερη λειτουργία του δήμου για την εξυπηρέτηση του πολίτη, οικονομικό νοικοκύρεμα με διαφάνεια.

Καταλήγοντας ο Σπ. Τσιοτινός υπογράμμισε ότι "απαιτείται συνεργασία με κάθε συνδημότη που συμφωνεί με την αντίληψη του συνδυασμού για την ΤΑ και ενδιαφέρεται να συστρατευτεί μαζί μας, ανεξάρτητα από την πολιτική τοποθέτησή του. Κριτήριό μας είναι η πολιτική - κοινωνική στάση του καθένα, η ανιδιοτέλεια, η τιμιότητα, η διάθεση για προσφορά και όχι η όποια ένταξή του σε κάποιο χώρο".

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Αχ. Κανταρτζής,βουλευτής Τρικάλων του ΚΚΕ, στελέχη της "Πολιτικής Ανοιξης", ο Γιάννης Παττάκης μέλος της ΠΑΣΕ και υποψήφιος νομάρχης Λάρισας, οι πρόεδροι των κοινοτήτων του νέου Δήμου Πηνειάδας,Παναγίτσας,Διάσελου,Αχλαδοχωρίου,κοινοτικοί σύμβουλοι του Γροιζάνου και του Κεραμιδίου,εκπρόσωποι πολλών αγροτικών συλλόγων και συνεταιριστικών οργανώσεων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ