Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Χαιρετίζουν τη νίκη στην ΑΤΤΙΚ - ΓΚΡΕΪΤ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας).-

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων ATTIK - ΓΚΡΕΪΤ, που με την υποδειγματική τους ενότητα και σθένος - μετά από ένα μήνα - κατάφεραν να πετύχουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

"Το παράδειγμά τους - τονίζει - αποδείχνει ότι η εργατική τάξη με τους αγώνες της, ενωμένη και αλληλέγγυα με τα άλλα κοινωνικά στρώματα, μπορεί να φέρνει αποτελέσματα.

Τούτες τις ώρες που εκδηλώνεται η πιο άγρια επίθεση από τη μεριά της κυβέρνησης, των πολυεθνικών και της ΕΕ σε βάρος της εργατικής τάξης, ο αγώνας των καπνεργατών δείχνει το δρόμο που μπορεί και πρέπει να ακολουθήσει συνολικά η εργατική τάξη, για να αποκρούσει τη νέα αυτή επίθεση".

Επίσης, το Συνδικάτο Καπνεργατών Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: "Η νίκη των καπνεργατών της ATTIK - ΓΚΡΕΪΤ αποτελεί σαφέστατο μήνυμα προς τους εργαζόμενους του κλάδου και της πόλης, αλλά και προς τη συμβιβασμένη πλειοψηφία του ΕΚΘ, ότι ο αγώνας είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους για να περιφρουρούν τις κατακτήσεις τους και να τις διευρύνουν.

Αποτελεί επίσης σαφέστατο μήνυμα ότι απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη, οι εργατοϋπάλληλοι της Θεσσαλονίκης πρέπει να συγκροτήσουν πλατύ μέτωπο αντίστασης για να αντιπαλέψουν με επιτυχία τις συνέπειες αυτής της πολιτικής και για να την ανατρέψουν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ