Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ροκ, μπλουζ

Οι βραδιές καυτού μπλουζ συνεχίζονται στο "Χαφ Νοτ" (Τριβωνιανού 17, Μετς), όπου μέχρι αύριο εμφανίζεται ο Κάρλος Τζόνσον με τη "Σίριους Μπλουζ Μπαντ". Στον ίδιο χώρο από την Παρασκευή (μέχρι 26/3) τη σκυτάλη θα πάρει η Βουλγάρα Γιλντίζ Ιμπραχίμοβα,την οποία θα συνοδέψει ένα από τα καλύτερα κλαρίνα των Βαλκανίων, ο Ιβο Παπάζοφ. Παρουσιάζουν μια ευρεία γκάμα μελωδιών και ρυθμών των Βαλκανίων, της Μ. Ασίας και της Μέσης Ανατολής, πάνω σε ένα δημιουργικό τζαζ πλαίσιο.

  • Οι "Ημισκούμπρια" εμφανίζονται από σήμερα στο "Μετρό" (Γκύζη 47 και Κάλβου), όπου θα δώσουν δέκα παραστάσεις, μέχρι τις 29 του Μάρτη.
  • Δυο βραδιές μπλουζ, αύριο και μεθαύριο, στο "Hi - Hat" (Κρουσόβου 1), όπου εμφανίζεται το γνωστό κουαρτέτο από τη Θεσσαλονίκη "Blues Wire".
  • Μια μοναδική συνάντηση Αθήνας - Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται το Σάββατο (9.30μμ) στο "Ρόδον" (Μάρνη 24), στη σκηνή του οποίου θα βρεθούν οι "Ενδελέχεια" και "Κάθοδος των Μυρίων".Ελληνικό ροκ από δύο σχήματα που φιλοδοξούν ν' αποδείξουν ότι η εγχώρια σκηνή αξίζει κάτι παραπάνω από την προσοχή μας. Οι "Κάθοδος των Μυρίων" στις 25/3 θα εμφανιστούν στο "Μύλο" Θεσσαλονίκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ