Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δεκανίκια

Χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση έσπευσε να δώσει χθες ο Γ. Ράλλης, ο οποίος κάλεσε ουσιαστικά τη ΝΔ να στηρίξει το νομοσχέδιο ώστε να υπάρξει μια διακομματική συναίνεση που θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Στην κατεύθυνση αυτή ζήτησε από την κυβέρνηση να αναβάλει για τις αρχές της ερχόμενης βδομάδας τη συζήτηση του νομοσχεδίου και στο μεταξύ "να επικοινωνήσει με τα άλλα κόμματα για να εξευρεθεί αποδεκτή λύση". Ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στον ιδρυτή της ΝΔ Κ. Καραμανλή γιατί το 1976 έσπευσε να κρατικοποιήσει την ΟΑ!

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε χθες και ο διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ Β. Κοντογιαννόπουλος, γιατί θεωρεί ότι είναι ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά και γιατί η ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων είναι "αφετηρία ρήξης με κατεστημένα συντεχνιακά συμφέροντα του ευρύτερου δημόσιου τομέα"!.

Από την πλευρά της η Ντ. Μπακογιάννη δικαιολόγησε τη μη υπερψήφιση από τη ΝΔ του νομοσχεδίου γιατί δεν προχωρά η ιδιωτικοποίηση της ΟΑ, αλλά και γιατί "δεν έχουν το θάρρος να πούνε πόσοι περισσεύουνε στην "Ολυμπιακή""!.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ