Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Δημαγωγία Λαλιώτη

Με αόριστες εξαγγελίες απάντησε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ σε Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Μπάμπη Αγγουράκη

Με άκρατη δημαγωγία αντιμετώπισε το θέμα των πρόσφατων πλημμυρών στις περιοχές της Αττικής ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Λαλιώτης, απαντώντας χθες στη Βουλή σε σχετική Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Μπάμπη Αγγουράκη.

Παίρνοντας το λόγο, απαρίθμησε τα έργα του ΥΠΕΧΩΔΕ που έχουν ήδη γίνει στην Αττική, καθώς και τους προϋπολογισμούς τους για προφανείς λόγους εντυπωσιασμού. Οπως είπε, ειδικά για την περιοχή των Λιοσίων, υπήρξε σχεδιασμός, ενώ επέρριψε ευθύνες για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην ΕΥΔΑΠ και στους δικαιούχους κατοίκους που ζητούν αποζημιώσεις από απαλλοτριώσεις. Πάντως δεσμεύτηκε ότι θα δοθούν οι αποζημιώσεις στους πλημμυροπαθείς.

Απαντώντας ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης, σημείωσε πως "η κυβέρνηση εξακολουθεί να δημαγωγεί" αφού "κάθε χρόνο το φαινόμενο επαναλαμβάνεται". Το '94 είχαμε πλημμύρες και πλημμύρισαν 500 στρέμματα, τόνισε, ενώ το '98 πλημμύρισαν 4.000 στρέμματα, παρά τις εξαγγελίες περί μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων. Πρόσθεσε ότι "η κατάσταση οξύνεται και από τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα", ενώ "οι αποζημιώσεις δεν καλύπτουν το κόστος των ζημιών" την ίδια ώρα "η κυβέρνηση τα φορτώνει στους κατοίκους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ