Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Με αφορμή την επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος για την ενημέρωση των εργαζομένων για τα επίκαιρα και γενικότερα προβλήματα και τις θέσεις του ΚΚΕ, Κομματικές Οργανώσεις διοργανώνουν τις επόμενες μέρες τις παρακάτω εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις - συνεστιάσεις:

Σήμερα Πέμπτη

Η Αχτιδική Επιτροπή Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση με θέμα: "Οι επιπτώσεις από την υποτίμηση της δραχμής", ώρα 7.30 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κερατσινίου.

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή
  • Η ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Νίκαιας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος σε συγκέντρωση - συζήτηση που θα γίνει στα γραφεία της (Τερψιθέας 6), στις 7.00 μμ με θέμα: "Οι πολιτικές εξελίξεις".
Σάββατο 4.4.98
  • Η ΚΟΒ Οικοδόμων του ΚΚΕ στο Αγρίνιο διοργανώνει δημόσια συζήτηση στις 6.00 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου με θέμα: "Η δημιουργία του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου Πάλης". Εισηγητής θα είναι ο Κώστας Παρασκευάς,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η ΚΟΒ Οικοδόμων το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα 9.00 διοργανώνει γιορταστική εκδήλωση προς τιμήν των 80 χρόνων από την ίδρυση και δράση του ΚΚΕ στο κέντρο "ΚΟΚΚΙΟΣ" (στην Εθνική οδό).
  • Η ΝΕ Μεσσηνίας, στις 6.00 μμ, πραγματοποιεί συγκεντρώσεις - συζητήσεις στη Στούπα της Μάνης και στα Αρφαρά Μεσσηνίας.
Τις επόμενες μέρες
  • Οι ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ διοργανώνουν τη Δευτέρα 6.4.98 ώρα 7.00 μμ στο πολιτιστικό κέντρο "Λουίζα" του Βύρωνα συγκέντρωση με θέμα: Την υποτίμηση της δραχμής, τα μέτρα της κυβέρνησης και τις δραματικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους.
  • Η ΚΟΒ Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς, τους εργαζόμενους στους παραπάνω κλάδους να πάρουν μέρος σε πλατιά σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Απρίλη και ώρα 5.30 μμ στα Γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη 11 και Βεραντζέρου) στον 5ο όροφο. Θέμα της σύσκεψης είναι η υποτίμηση της δραχμής και τα μέτρα της κυβέρνησης.
  • Η Επιτροπή ετεροδημοτών Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τους Ευρυτάνες κατοίκους της Αθήνας σε σύσκεψη τη Δευτέρα 6.4.98 στις 6.00 μμ στα γραφεία της ΚΟΑ (Βεραντζέρου - Ομόνοια).
  • H Κομματική Οργάνωση Μαρουσίου του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 8.4.98 στις 19.30 μμ στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης (Μιλτιάδου 4) με θέμα: "Ρατσισμός - ξενοφοβία, φαινόμενα του καπιταλισμού".
  • Οι ΚΟ 4ου διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση την Τετάρτη 8.4.98 και ώρα 6.30 μμ στο ξενοδοχείο Στάνλεϋ(Πλ. Καραϊσκάκη) με θέμα: "Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ". Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ