Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το πρόγραμμα της πολιτικής εξόρμησης

Πολιτική εξόρμηση πραγματοποιεί η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ και στα πλαίσιά της πραγματοποιούνται οι παρακάτω περιοδείες και συγκεντρώσεις:

Σήμερα Πέμπτη 2.4.98 το απόγευμα γίνεται περιοδεία της ΝΕ στα χωριά Αύρα, Σπαθάδες, Καλύβια, Αγ. Κυριακή, Ράξα, Ρίζωμα και Πλάτανος.

Αύριο Παρασκευή 3.4.98,το πρωί, θα γίνει περιοδεία στην αγορά της Καλαμπάκας και το απόγευμα περιοδείες στα χωριά Ξυλοπάροικο, Βαλτινό, Διάβα, Κρύα Βρύση, Μεγαλοχώρι, Πατουλιά, Λόγγος, Γλίνος.

Σάββατο 4.4.98 γίνονται περιοδείες σε Καστράκι, Περιστέρα, Πύλη, Τύρνα, Ζάρκο και Φαρκαδόνα.Την ίδια μέρα στις 8 το βράδυ θα γίνει συγκέντρωση στο Γριζάνο.

Την Κυριακή 5.4.98 θα συνεχιστούν οι περιοδείες της ΝΕ σε Αρδάνι, Κρηνίτσα, Ζηλευτή, Παλαιόπυργο, Οιχαλία, Κρήνη, Μουφιά, Δροσερό, Πηγή, Παλαιομονάστηρο, Φήκη και σε συνοικισμούς της πόλης των Τρικάλων.Επίσης την ίδια μέρα θα γίνουν συγκεντρώσεις στον Κονισκό ώρα 7 μμ και στο Γερακάρι στις 8 μμ.

Τέλος, τη Δευτέρα 6.4.98 το πρωί θα γίνει εξόρμηση στην αγορά των Τρικάλων, ενώ το βράδυ στις 8 μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ