Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ
Η ΔΑΠ έχρισε υποψήφιο με το ζόρι

Την υπονόμευση της ομαλής διαδικασίας των εκλογών στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΣΤΕΓ) στο ΤΕΙ Ηπείρου (Αρτα), από τη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ η οποία καθυστέρησε κατά μια ώρα να παραδώσει τα ψηφοδέλτιά της, καθώς και την ανευθυνότητα και ασυνέπεια της παράταξης να περιλάβει στο ψηφοδέλτιό της σπουδαστή του ΤΕΙ, χωρίς να συμφωνεί ο ίδιος ή να έχει ενημερωθεί για την υποψηφιότητά του, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της, η εφορευτική επιτροπή του Συλλόγου Σπουδαστών ΣΤΕΓ.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, την Τρίτη 31 Μάρτη,οΝ. Ανάγου,τον οποίο η ΔΑΠ είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του, κατήγγειλε το γεγονός στην εφορευτική επιτροπή του συλλόγου σπουδαστών ΣΤΕΓ του ΤΕΙ, ζητώντας την αφαίρεση του ονόματός του από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ. Η εφορευτική επιτροπή με τη σειρά της, έχοντας σαν γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κάθε σπουδαστή, κάτω από δημοκρατικές διαδικασίες, δέχτηκε ως έγκυρο το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ, παρόλο που ήταν σβησμένο το όνομα του σπουδαστή.

"Καταγγέλλουμε, τονίζει σε ανακοίνωσή της η εφορευτική επιτροπή, την ανευθυνότητα και ασυνέπεια της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, που έβαλε σε κίνδυνο δύο φορές την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Καλούμε τη ΔΑΠ να συμμορφωθεί επιτέλους με τους κανόνες διεξαγωγής των εκλογών που καθώς φαίνεται αγνοεί παντελώς", επισημαίνοντας ότι ανάλογα φαινόμενα δεν πρόκειται να επιτρέψει η επιτροπή να επαναληφθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ