Σάββατο 4 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΔΕΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Επαγρυπνούμε για τη ρατσιστική υστερία

Σε ψήφισμά της η Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης δηλώνει τη μεγάλη της ανησυχία για τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας και υπογραμμίζει:

"Η επικίνδυνη έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας διογκώνεται από τα ΜΜΕ, με ενορχηστρωμένους θορύβους, με στόχο να καλλιεργηθεί και να συντηρηθεί ο ρατσισμός και η ξενοφοβία, αλλά και να προκληθεί αποπροσανατολισμός για τις ευθύνες της κυβέρνησης από την ανεπαρκή αστυνόμευση και τη διόγκωση της ανεργίας. Χρειάζεται ουσιαστικά πολιτική αντιμετώπισης των πραγματικών αιτιών που παράγουν και ενισχύουν τη βία και το έγκλημα".

"Εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι, καταλήγει η ανακοίνωση, όλοι οι εργαζόμενοι και οι κοινωνικοί φορείς είναι ανάγκη να επαγρυπνούμε σ' αυτά τα φαινόμενα της ρατσιστικής υστερίας και της ξενοφοβίας, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τη βία και το έγκλημα. Είναι ανάγκη να εκφράσουμε ανελλιπώς την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους μετανάστες και συνδιεκδικήσουμε ικανοποίηση των κοινών αιτημάτων, αποτρέποντας την ανύψωση τειχών ανάμεσα στους λαούς και ιδιαίτερα στους γειτονικούς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ