Σάββατο 4 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Απολογισμός για όλους

Πέφτει σήμερα η αυλαία της κανονικής περιόδου με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό σε κατάσταση πανικού

Μετά την καταιγίδα του Μιλάνου, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός προσπαθεί να συγκεντρώσει τα... συντρίμμια του. Οι "πράσινοι" στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου υποδέχονται στις 21.00 το Σπόρτιγκ και λογικά δε διατρέχουν κίνδυνο απώλειας των πλεονεκτημάτων που δίνει η πρώτη θέση. Στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται, όμως, οι παίκτες του Σούμποτιτς, ποτέ μην πεις ποτέ. Οι οπαδοί ζητούν επιμόνως την απόλυση Σούμποτιτς, ενώ ο Ράτζα, δυσαρεστημένος με όσα απαράδεκτα συνέβησαν κατά την επιστροφή από την Ιταλία, ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του. Η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε χτες να βάλει μια τάξη, αποφασισμένη να μην προχωρήσει σε αλλαγές μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Η αποτυχία του Μιλάνου αποδόθηκε στην κόπωση και τον τραυματισμό βασικών παικτών, ενώ σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μεταξύ άλλων τονίζεται: "Η ομάδα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είναι πρώτη στη βαθμολογία και κανένας φίλος της δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα υπονόμευσης της προσπάθειας για την κατάκτηση του τίτλου. Ο απολογισμός για όλους μας θα γίνει μετά τη λήξη της περιόδου".

Οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν ταυτόχρονα, με το εναρκτήριο τζάμπολ να γίνεται στις 18.30. Ο τιμωρημένος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί χωρίς φιλάθλους στο Φάληρο τον Ηρακλή. Από τους "ερυθρόλευκους" θα απουσιάσει ο τραυματίας Τόμιτς, ενώ δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Ρότζερς και η επιστροφή του Τάρλατς.

Το Περιστέρι φιλοξενεί στο Αλεξάνδρειο ο ΠΑΟΚ και χρειάζεται νίκη για να διατηρήσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα των δύο πρώτων.

Η ΑΕΚ με το μυαλό στραμμένο στην προετοιμασία για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, αγωνίζεται στη Λάρισα με την αδιάφορη τοπική ομάδα. Στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αρη, ο οποίος μάλλον θα έχει στη δύναμή του τους Λιαδέλη, Σιούτη, που δύο μέρες νωρίτερα κατέθεσαν προσφυγή να μείνουν ελεύθεροι. Από τα αποτελέσματα των αγώνων Δάφνης - Ηρακλείου και Παπάγου - Απόλλωνα Πάτρας, θα κριθεί η 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με άμεσες ενδιαφερόμενες τις φιλοξενούμενες ομάδες. Με τον Απόλλωνα θα αγωνιστεί ο Αμερικανός Ντόουσον, τον οποίο ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε από την κατηγορία της υβριστικής συμπεριφοράς στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επιστροφή με ντέρμπι (2002-01-13 00:00:00.0)
«Πράσινο» ρετιρέ (1999-11-09 00:00:00.0)
Επιστροφή στον τόπο ...της δόξας (1998-10-10 00:00:00.0)
Τελικός Κυπέλλου σε επανάληψη (1996-03-27 00:00:00.0)
Ποιος θα ξεφαντώσει; (1996-02-24 00:00:00.0)
"Ξεκουράζονται" οι Ευρωπαίοι (1995-01-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ