Σάββατο 11 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραβρέθηκαν

Στη μεγαλειώδη αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τη μαχητική πορεία που ακολούθησε πήραν μέρος δεκάδες φορείς του Πειραιά, της ευρύτερης περιοχής, αλλά και φορείς από πολλές συνοικίες της Αθήνας.

Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν: Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σπύρο Χαλβατζή,μέλος του ΠΓ, ο γραμματέας της ΚΟΠ Σήφης Κωτσαντής,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και η γραμματέας της Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.Επίσης, παραβρέθηκαν: Ο Παναγιώτης Σαλπέας υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, η Βέρα Νικολαϊδου,υποψήφια δήμαρχος Κοκκινιάς, ο Νίκος Θεμελής,υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού, η υποψήφια δήμαρχος Κερατσινίου της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης" Ελένη Παπαδοπούλου.

Από τους συνδικαλιστικούς φορείς συμμετείχαν, μεταξύ άλλων: Το Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, το Συνδικάτο Μετάλλου, η ΠΕΜΕΝ, η Ναυτεργατική Ενωση "Ο Στέφενσων".Επίσης, το μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ Γιάννης Σταυρόπουλος.

Συμμετείχαν ακόμα αντιπροσωπείες των Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Πειραιά και νήσων, της ΟΓΕ,των Συνταξιούχων ΙΚΑ Βύρωνα, του Σωματείου Συνταξιούχων Μετάλλου Πειραιά "Ο Ηφαιστος".

Βεβαίως, πήραν μέρος οι Επιτροπές Ειρήνης Κοκκινιάς, Κερατσινίου, Περάματος, Δραπετσώνας, Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης,από τις συνοικίες της Αθήνας, των Εξαρχείων,της Νεάπολης,του Βύρωνα,της Νέας Ιωνίας,Ζωγράφου, Κηφισιάς και πολλές άλλες. Τέλος, συμμετείχαν πολλά παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ από πολλές περιοχές ευρύτερα της Αθήνας και του Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ