Σάββατο 11 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Συγκρούσεις κορυφής

Κρίσιμα ντέρμπι για τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην καυτή έδρα της Πάτρας. Οι "ερυθρόλευκοι", μια βδομάδα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη Νοβάκι για τον ημιτελικό του Κυπελλούχων, θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό τους που θα τους εδραιώσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Από την άλλη όμως οι Πατρινοί, που φέτος έχουν υψηλές βλέψεις, θέλουν τη νίκη ώστε να ανέβουν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στη Βουλιαγμένη ο ΝΟΒ εν μέσω οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων υποδέχεται τη Χίο, ξέροντας πολύ καλά ότι το κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού δεν επιτρέπει απώλειες και μάλιστα εντός έδρας. Οι Χιώτες όμως θέλουν να περάσουν αλώβητοι προκειμένου έτσι να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους που είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Κέρκυρα - Ηλυσιακός (Κέρκυρα 18.00), Χαλκίδα - Γλυφάδα (Χαλκίδα 19.00), Βουλιαγμένη - Χίος (Βουλιαγμένη 20.00), Πάτρα - Ολυμπιακός (Πάτρα 21.00), Εθνικός - Πανιώνιος (Πειραιά 20.00), ΟΦΘ - Χανιά (Ποσειδώνειο 20.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ