Κυριακή 12 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Με αφορμή την επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος για την ενημέρωση των εργαζομένων, όσον αφορά στα επίκαιρα και γενικότερα προβλήματα και τις θέσεις του ΚΚΕ, Κομματικές Οργανώσεις διοργανώνουν τις επόμενες μέρες τις παρακάτω εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις - συνεστιάσεις:

  • Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις - συσκέψεις:

Σήμερα Κυριακή 12/4 ώρα 7 μ.μ. στο ΧΑΝΔΡΙΝΟ.Τη Δευτέρα 13/4 ώρα 7 μ.μ. στο ΠΕΤΑΛΙΔΙ και την Τρίτη 14/4 ώρα 8 μ.μ. στους ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ στα γραφεία της ΚΟΒ.

  • Οι ΚΟΒ Γαλατσίου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα Κυριακή 12.4.98 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Αρτέμιδος 8) με θέμα: "80 χρόνια ΚΚΕ και τα ζητήματα που αφορούν στις γυναίκες". Ομιλήτρια θα είναι η Τασία Τσατσούλη.
  • Οι ΚΟ Αλίμου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση σήμερα Κυριακή 12.4.98 στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Ιωνίας 96) με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις".
  • Η ΚΟ Ηρακλείου Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση που θα γίνει στη βίλα "ΣΤΕΛΛΑ" στις 10 το πρωί σήμερα Κυριακή 12 Απρίλη, με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση τη Δευτέρα 13.4.98 στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Σε ανακοίνωση - κάλεσμα των οργανώσεων, τονίζεται ότι η πολιτική υποτίμησης του λαού πρέπει να ανατραπεί, το σημερινό πολιτικό σκηνικό πρέπει ν' αλλάξει. Να βγει στο προσκήνιο το λαϊκό κίνημα, με στόχο να ανατραπεί το κυρίαρχο μπλοκ δυνάμεων που στηρίζουν αυτήν την πολιτική κτλ.
  • Η ΚΟ Δεσκάτης Γρεβενών του ΚΚΕ πραγματοποιεί, τη Δευτέρα 13 Απρίλη ώρα 8.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δεσκάτης,εκδήλωση με θέμα: "80 χρόνια ΚΚΕ και το αγροτικό κίνημα στην Ελλάδα". Ομιλητής θα είναι ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Παγκρατίου του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση - ενημέρωση με θέμα: "Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", τη Δευτέρα 13 Απρίλη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της, Αριστάρχου 2, 1ος όροφος.

Η ΚΟ Ταξιάρχη Κορυδαλλού καλεί την Τρίτη 14.4.98 ώρα 6.30 μμ στα γραφεία της (Ταξιαρχών 111) σύσκεψη με θέμα: Υποτίμηση της δραχμής, τα μέτρα της κυβέρνησης και η πρόταση του ΚΚΕ για το αντιιμπεριαλιστικό αντιμονοπωλιακό δημοκρατικό μέτωπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ