Τετάρτη 15 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Εγώ αποφασίζω"

Ο Βασίλης Δανιήλ για τις μεταγραφές

Μίνι απολογισμό της πορείας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έκανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Βασίλης Δανιήλ στη χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην Παιανία: "Από την επαρχία περάσαμε με σχετική άνεση όπως και από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν το ισχυριζόμαστε εμείς αλλά οι αντίπαλοι που παραδέχτηκαν την ανωτερότητά μας. Αντίθετα στα ντέρμπι δεν είμαστε το ίδιο ισχυροί", παραδέχτηκε ο Καβαλιώτης τεχνικός που ασφαλώς ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στην Καβάλα: "Εκανα ορισμένες αλλαγές. Ηθελα να προστατεύσω ορισμένους παίκτες από τις κάρτες αλλά και από την κούραση. Δεν ήταν κανένας αιφνιδιασμός. Αν η ομάδα δεν πήγαινε καλά θα με στήνατε στον τοίχο, τώρα που κερδίσαμε καθαρά 4 - 0 δεν τρέχει τίποτα. Θέλω να επισημάνω ότι ο Παναθηναϊκός δεν ξεχωρίζει τους παίκτες σε βασικούς και εφεδρικούς. Είμαστε ένα γκρουπ που δουλεύει και ανάλογα τις ιδιομορφίες του αγώνα παίζουν αυτοί που πρέπει".

Ο κ. Δανιήλ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα: "Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με μεταγραφές εφόσον ακόμα τα πράγματα είναι σε εξέλιξη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο,τι και αν γίνει θα είναι από δική μου εισήγηση". Αναφερόμενος στην αβεβαιότητα της επόμενης αγωνιστικής που ακόμα δεν έχει αποφασίσει η ΕΠΑΕ πότε θα γίνει, είπε: "Κανείς δεν ξέρει τις ημερομηνίες και έτσι είμαστε ξεκρέμαστοι απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν ζητήσει φιλικά παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε ακόμη την προετοιμασία μας".

Οσον αφορά το προπονητικό πρόγραμμα των ημερών του Πάσχα, οι παίκτες θα προπονηθούν μέχρι αύριο και θα δώσουν νέο ραντεβού στην Παιανία το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ