Τετάρτη 15 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Βγαίνει ο τελικός

Ντόρτμουντ και Μονακό υποδέχονται Ρεάλ και Γιουβέντους, με στόχο την έκπληξη

Στο παραπέντε φτάνει σήμερα η διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικοί που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα είναι αυτές που θα διεκδικήσουν στον τελικό τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης για τη φετινή χρονιά.

Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ (21.45 ΜΕΓΚΑ απευθείας) υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης με αποκλειστικό σκοπό να ανατρέψει το 0 - 2 του πρώτου αγώνα και να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό.

Στους γηπεδούχους επιστρέφουν στη βασική ενδεκάδα οι Κόλερ, Χένριχ και Μέλερ αλλά θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Σέζαρ, Χέρλιχ και Φρόιντ. Πάντως υπάρχει η αισιοδοξία ότι, αν καταφέρουν να σημειώσουν ένα γκολ στο πρώτο 20λεπτο, τότε όλα είναι πιθανά.

Στην αντίπερα όχθη οι Μαδριλένοι μετά την απώλεια του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν ρίξει όλο το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού φέτος τους παρέχεται η καλύτερη ευκαιρία των τελευταίων χρόνων προκειμένου να ξαναβρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης.

Από τη Ρεάλ θα λείψει ο αρχηγός της ομάδας Μανουέλ Σαντσίς (λόγω καρτών) και ο Βραζιλιάνος Σάβιο, αλλά παρ' όλα αυτά, σύμφωνα και με δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γερμανού Γιουπ Χάινκες "με το 2 - 0 του πρώτου αγώνα είναι ικανή να πάρει την πρόκριση, αρκεί βέβαια να υπάρχει και η δέουσα προσοχή".

Πιο εύκολο έργο έχει η Γιουβέντους που ταξιδεύει στο Μονακό με τον αέρα του 4 - 1 του πρώτου αγώνα (00.30 ΜΕΓΚΑ).

"Σίγουρα έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθούμε αλλά δεν έχουν τελειώσει τα πράγματα. Εχουμε ακόμα 90 και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν", δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι ο επιθετικός των Γιουβεντίνων Φίλιπο Ινζάγκι.

Από την άλλη οι Μονεγάσκοι θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά, όπως και στον πρώτο αγώνα στο Μάντσεστερ, να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ