Παρασκευή 17 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τη σύγκληση του ΔΣ άμεσα ζητά η ΔΕΣΚ

Την άμεση σύγκληση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά (ΕΚΠ) την Τρίτη, 21 του μήνα, στις 5 το απόγευμα, ζητούν με ανοιχτή τους επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, οι πέντε σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο της ΔΕΣΚ.

Στην ανοιχτή επιστολή, η οποία κοινοποιείται στα πρωτοβάθμια σωματεία - μέλη του ΕΚΠ, τονίζεται ότι με ευθύνη του προέδρου του ΕΚΠ Γ. Μίχα και της παράταξής του, διακόπηκαν οι δυο προηγούμενες συνεδριάσεις της διοίκησης στις 30 Μάρτη και στις 6 Απρίλη. "Στο διάστημα αυτό - υπογραμμίζεται - μια σειρά από αυθαίρετες ενέργειες του προέδρου του ΕΚΠ, καταστρατήγησαν την ίδια τη λειτουργία και το καταστατικό του Κέντρου. Ο πρόεδρος προωθεί συστηματικά και μεθοδευμένα από τη μεριά του, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης που ανατρέπουν πλήρως τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων".

Τέλος, οι σύμβουλοι της ΔΕΣΚ σημειώνουν στην επιστολή τους ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία της Πανελλαδικής απεργίας στις 9 Απρίλη,που ήταν ένα σαφές μήνυμα αντίστασης των εργαζομένων στην κυβερνητική πολιτική και ενόψει της Πρωτομαγιάς, επιβάλλεται η άμεση σύγκληση του ΔΣ του ΕΚΠ για την έγκαιρη λήψη αποφάσεων για την παραπέρα κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ