Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Πλησιάζει η επίσημη "πρώτη"

Από μεθαύριο Δευτέρα 27 του Απρίλη η παρουσία του ΚΚΕ στο "Internet" διευρύνεται και ισχυροποιείται. Τη μέρα αυτή εγκαινιάζονται και επισήμως οι νέες σελίδες του Κόμματος στον Παγκόσμιο Ιστό Πληροφοριών, πλήρως ανανεωμένες, τόσο σχεδιαστικά (με γραφικά, υπερκείμενο και "εργαλεία πλοήγησης") όσο, βέβαια, και από πλευράς περιεχομένου.

Η διεύθυνση του κόμβου του ΚΚΕ στον Παγκόσμιο Ιστό Πληροφοριών (WWW) είναι http://www.kke.gr/.

Οι χρήστες του "Internet" από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποκτούν έτσι πρόσβαση σε όλα τα υλικά που δημοσιεύει το ΚΚΕ. Σ' αυτά περιλαμβάνονται θέματα επικαιρότητας (ανακοινώσεις, δελτία Τύπου, κ.ά.), προγραμματικές θέσεις (ντοκουμέντα, αποφάσεις, ομιλίες στελεχών του) και παρουσιάσεις της γενικότερης δραστηριότητάς του (στο ελληνικό Κοινοβούλιο, το Ευρωκοινοβούλιο, και σε διεθνές επίπεδο από τις επαφές του με κομμουνιστικά, εργατικά και άλλα κόμματα και στελέχη).

Εκτός αυτών, υπάρχουν ειδικές αναφορές σε ζητήματα "διαρκούς επικαιρότητας" (όπως είναι οι θέσεις του ΚΚΕ για την Ευρωπαϊκή Ενωση, οι αγροτικές κινητοποιήσεις, κ.ά.).

Στον κόμβο του ΚΚΕ υπάρχει και πλήθος "συνδέσμων" (links) προς κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα που διαθέτουν σελίδες στο "Internet". Σε ειδική σελίδα αναδημοσιεύονται, επίσης, αυτούσιες ανακοινώσεις αυτών των κομμάτων.

Στην αυριανή του έκδοση, ο Κυριακάτικος "Ρ" θα παρουσιάσει εκτενέστερα τον κόμβο του ΚΚΕ στο "Internet".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ