Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στην πλατεία Αριστοτέλους η συγκέντρωση

ΤΕ ΕΣΑΚ - ΔΕ: Αυτή η πολιτική δε διορθώνεται, πρέπει να ανατραπεί

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας).-

Στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 10 το πρωί, θα γίνει η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, με απόφαση του ΕΚΘ.Η ΤΕ ΕΣΑΚ - ΔΕ,με ανακοίνωσή της, καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση, καθώς και στις προσυγκεντρώσεις που γίνονται μία ώρα νωρίτερα στο Βαρδάρι, στο Αγαλμα του Βενιζέλου και στο Συντριβάνι.

"Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρόσκαιρη και αποσπασματική, αλλά μόνιμη και σταθερή χωρίς ημερομηνία λήξης. Σχεδιάζεται και υλοποιείται για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και τους στόχους του διεθνούς και του ντόπιου κεφαλαίου. Δεν έχει μόνο ως στόχο να αφαιρέσει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, αλλά την ιδεολογική πολιτική ενσωμάτωση της εργατικής τάξης στις στρατηγικές επιλογές του κεφαλαίου", τονίζεται στην ανακοίνωση.

"Αυτή η πολιτική - συνεχίζεται - δε διορθώνεται, βασικό καθήκον για την εργατική τάξη σήμερα είναι: Η δημιουργία πανεργατικού αγωνιστικού μετώπου πάλης για την υπεράσπιση των κατακτήσεων και δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ενα Μέτωπο που θ' αμφισβητεί το χαρακτήρα και την ουσία αυτής της πολιτικής και θα παλεύει σταθερά και αταλάντευτα για την ανατροπή της".

Να πάρουν μέρος στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση και στις προσυγκεντρώσεις καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου ο Συνδυασμός Ταξική Ενότητα - ΕΣΑΚ Εργαζομένων στην Κατεργασία Ξύλου Ν. Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ