Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Είδαν το χάρο με τα μάτια τους

ΧΑΛΚΙΔΑ (Του ανταποκριτή μας).-

Το "χάρο με τα μάτια του" είδε προχτές το μεσημέρι ο 26χρονος Π. Κουντουρογιάννης,όταν κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού στη δεξαμενή καυσίμων του υπό σημαία Μάλτας δεξαμενόπλοιου "Ρουαγιάλ Χώη" - το οποίο βρίσκεται από τις 24 του Μάρτη στα Ναυπηγεία Αυλίδας για επισκευαστικές εργασίες - λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις του τοξικού υλικού καθαρισμού που χρησιμοποιούσε.

Θύματα των αναθυμιάσεων έπεσαν και ο ιδιοκτήτης του συνεργείου καθαρισμού Χρ. Κυριακόπουλος και ο πατέρας του νέου Λ. Κουντουρογιάννης,που λιποθύμησαν στην προσπάθειά τους να ανασύρουν τον πρώτο εργαζόμενο. Ευτυχώς έγιναν αντιληπτοί από τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων και αμέσως μεταφέρθηκαν με το νοσοκομειακό των Ναυπηγείων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ομως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν αμέσως σε νοσοκομεία της Αθήνας, όπου νοσηλεύονται ακόμα, σε κρισιμότερη κατάσταση ο 26χρονος.

Για το περιστατικό το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας διενεργεί προανάκριση, ενώ ο λιμενάρχης δήλωσε για το ατύχημα ότι ο εργολάβος Χρ. Κυριακόπουλος είχε άδεια καθαρισμού δεξαμενών, επειδή όμως το υλικό που χρησιμοποιούσε ήταν τοξικό έπρεπε να έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα, όπως μηχάνημα εξαερισμού κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ