Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΠΡΑΧΑΜΙ
Εξόρμηση της "Νέας Πορείας"

Είναι ανάγκη ο δήμος να αλλάξει πορεία και να αντιμετωπιστούν άμεσα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Σε αυτή την κατεύθυνση εμείς θα παλέψουμε μαζί με όλο το λαό και τους μαζικούς φορείς της περιοχής. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση "Νέα Πορεία" του Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι) και ήδη προγραμμάτισε μια σειρά συγκεντρώσεων που υπηρετούν αυτό το στόχο.

Η απόφαση πάρθηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Γραμματείας της παράταξης, στη διάρκεια της οποίας ο επικεφαλής, Σταύρος Κορομπίλης,ενημέρωσε τα μέλη της Γραμματείας για τις επαφές που είχαν κλιμάκια στελεχών της παράταξης με εργατικά σωματεία, σωματεία συνταξιούχων, την ένωση των ΕΒΕ, μαθητικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και άλλους μαζικούς φορείς της πόλης.

Τα προβλήματα που αναδείχτηκαν, τονίζεται στην ανακοίνωση, επαναβεβαίωσαν την ανάγκη να αλλάξει πορεία ο δήμος και να παλέψει μαζί με τους φορείς και το λαό της πόλης για την αλλαγή της σημερινής άσχημης κατάστασης.

Η Γραμματεία εκτίμησε επίσης ότι η παράταξη έχει όλες τις δυνατότητες να διευρυνθεί με τη συμμετοχή πολιτών διαφόρων τάσεων που συμφωνούν με τις θέσεις της παράταξης. Αποφάσισε, επίσης, σύντομα να οργανώσει συγκέντρωση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της παιδείας του δήμου, καθώς και ένα πρόγραμμα επισκέψεων στους χώρους της περιοχής που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ