Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Επιστροφή στα καθ' ημάς

Παναθηναϊκός - Ηράκλειο ανοίγουν στις 18.30 την αυλαία της προημιτελικής φάσης. Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο στις 18.30 τον Πανιώνιο

"Τέλος καλό, όλα καλά. Εχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ" δήλωσε ο Γ. Ιωαννίδης κατά την επιστροφή της ΑΕΚ από τη Βαρκελώνη. Ευρώπη τέλος, λοιπόν, για φέτος κι επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα, όπου τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης από αύριο ξεκινάει την προσπάθεια εξασφάλισης ενός εκ των τριών εισιτηρίων που δικαιούται το ελληνικό μπάσκετ για την ευρωλίγκα της νέας περιόδου. Στις 18.30 υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο (απευθείας μετάδοση ΑΝΤ-1), με στόχο να αναστρέψει το κλίμα που δημιούργησε ο αποτυχημένος τελικός της Πέμπτης. Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανιωνίου Μ. Δενδρινός, αφού συνεχάρη την ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή της πορεία, δήλωσε αισιόδοξος για την ομάδα του. "Εχουμε μειονέκτημα έδρας και είμαστε λιγότερο έμπειροι, αλλά αυτό δε μας απαγορεύει να έχουμε τις κρυφές αισιοδοξίες μας. Δεν τραβάμε... ζόρι, καθώς μέχρι τώρα έχουμε κάνει κάποια πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι από δω και πέρα δεν έχουμε στόχους. Δεν ξέρουμε πού μπορούμε να φτάσουμε και τα παιχνίδια αυτά είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας", υπογράμμισε.

Η προημιτελική φάση των πλέι οφ ξεκινάει σήμερα στις 18.30. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το φιλόδοξο Ηράκλειο (ΑΝΤ-1). Οι "πράσινοι" πιθανότατα θα στερηθούν των υπηρεσιών του Φ. Χριστοδούλου που παραμένει τραυματίας. Εστω όμως και χωρίς αυτόν, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 18.30 στο Ηράκλειο (ΑΝΤ-1).

Στις 20.30 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Αλεξάνδρειο τον Παπάγου. Στο ζευγάρι αυτό λογικά δεν αναμένεται καμία έκπληξη. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σβι Σερφ ακούει στο όνομα Σάκλεφορντ. Ο Αμερικανός επέστρεψε από την πατρίδα του, αλλά εκδηλώνει απροθυμία να προπονηθεί, έως ότου η διοίκηση του συλλόγου εξαλείψει το πρόστιμο που του επέβαλε για την αποβολή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τιμωρία του με οκτώ αγωνιστικές. Το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί αύριο στις 20.00 στην Κάντζα.

Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο στις 20.30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Ντ. Ιβκοβιτς για πρώτη φορά μετά από μήνες, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Ο Ντρ. Τάρλατς αποθεραπεύτηκε κι όπως έδειξε στο προχτεσινό φιλικό με τη γιουγκοσλαβική Μπούντοτσνοστ (72-64), είναι έτοιμος να βοηθήσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ