Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Ξεκίνημα με Ισλανδία

Με πρώτο αντίπαλο την Ισλανδία ξεκινάει αύριο η Εθνική παίδων την προσπάθεια διάκρισης, στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σκοτία. Η ελληνική αποστολή μετά από ένα κουραστικό ταξίδι (άλλαξαν τρία αεροπλάνα) περίπου 9 1/2 ωρών έφτασε χθες στη Βρετανία.

Ο αγώνας θα γίνει στις 17.00 στο Σεν Μίρεν Παρκ. Μοναδικό πρόβλημα του Ομοσπονδιακού εκλέκτορα Μ. Σεντελίδη η απουσία λόγω καρτών του επιθετικού του ΠΑΟΚ Σαλπιγκίδη. Αναμένεται να ξεκινήσει με τους Πασχαλίδη, Κουτελιέρη, Μελαμπιανάκη, Σωτηριάδη, Αγιατζίδη, Κουλουχέρη, Ταραλίδη, Σπέρτο, Μανουσάκη, Παπαδόπουλο, Μητσόπουλο.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο Ελληνας εκλέκτορας δήλωσε: "Είναι σημαντικό γιατί είναι το πρώτο. Αν κερδίσουμε αποχτάμε ψυχολογικό πλεονέκτημα και παίρνουμε κεφάλι. Εχουμε κάνει τακτική για ν' αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους. Πιστεύω πως θα παίξουν δυνατά". Οσο για την προοπτική της ομάδας: "Αν οι παίχτες μου αποβάλλουν το άγχος και παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ