Τρίτη 28 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΙΤΑΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο Γιάννης Βαγγελάκος υποψήφιος δήμαρχος

Ο Γιάννης Βαγγελάκος - δάσκαλος, συνδικαλιστής και πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιθήρου - ανακηρύχτηκε υποψήφιος δήμαρχος της "Αγωνιστικής Ενότητας" στο Δήμο Ιτάμου Καρδίτσας. Η ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του έγινε σε μαζική συγκέντρωση στο κοινοτικό κατάστημα Καλλιθήρου.

Στην ομιλία του ο Γ. Βαγγελάκος τόνισε ότι ο Δήμος Ιτάμου αξίζει και μπορεί να ξεκινήσει με σωστό προσανατολισμό. "Οι προϋποθέσεις γι' αυτό - επισήμανε - είναι να συναντηθούν άτομα, κοινωνικές δυνάμεις, εκπρόσωποι φορέων, νέοι που θέλουν να προσφέρουν με φαντασία και μεράκι για το συμφέρον του τόπου. Να συγκροτήσουν χωρίς αποκλεισμούς ένα ενωτικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, του οποίου τα μέλη και οι φίλοι θα συμμερίζονται προγραμματικές θέσεις, αρχές διοίκησης και λειτουργίας του δήμου".

Στη συνέχεια αναφερόμενος σε ιδιαιτερότητες του νέου δήμου - αποτελείται από 8 κοινότητες διασκορπισμένες σε σχετικά μεγάλες αποστάσεις η μία από την άλλη - τόνισε ότι καθημερινό μέλημα του συνδυασμού του θα είναι η αντιμετώπιση των κοινών και των διαφορετικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι όλων των χωριών. "Κόντρα στο συγκεντρωτισμό του "Καποδίστρια" - είπε - θα δώσουμε πρόσθετες αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία υπηρεσιών εκεί που θα εξυπηρετούν καλύτερα τους δημότες κι όχι απαραίτητα στην έδρα του δήμου".

Τέλος, στάθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης των αγώνων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη λύση των πολλών και οξυμένων προβλημάτων των αγροτών της περιοχής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Διαμαρτυρία για τη γέφυρα Καλλιθήρου - Αμπελικού που καταρρέει (2023-10-14 00:00:00.0)
Κατακραυγή από φορείς της Καρδίτσας (1997-06-11 00:00:00.0)
Συναίνεσαν χωρίς ουσιαστική συζήτηση (1997-03-29 00:00:00.0)
Νιώθουν την εγκατάλειψη (1995-02-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ