Σάββατο 2 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θέλουν κοινοτικό κατάστημα

To θέμα της κατασκευής κοινοτικού καταστήματος, με πολύπλευρες δραστηριότητες, στο χωριό Πουρί Πηλίου, κάτι που αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων και του κοινοτικού συμβουλίου, φέρνουν, με Ερώτησή τους στη Βουλή, προς τους υπουργούς Εσωτερικών - Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εθνικής Οικονομίας, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής.

Οπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, το συγκεκριμένο έργο "εντάχθηκε στο ΕΑΠΤΑ '94 - '97 σαν πολύκεντρο με πίστωση 30 εκατομμύρια δραχμές και ενώ δημοπρατήθηκε μέσω του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Ανατολικού Πηλίου, θεωρήθηκε εκ των υστέρων μη επιλέξιμο". Στο ορεινό χωριό Πουρί - συνεχίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, ζουν μόνιμα 600 κάτοικοι. Ακόμη, αν λειτουργήσει μέσα στο νέο Δήμο Ζαγοράς, το προγραμματισμένο κτίριο - πολύκεντρο, είναι απαραίτητο για τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού, ιδιαίτερα της νεολαίας.

Οι Ν. Γκατζής και Αχ. Κανταρτζής ρωτούν τέλος τους υπουργούς γιατί το έργο, ενώ έφτασε στη διαδικασία της δημοπράτησης ματαιώθηκε και τι μέτρα σκοπεύουν να πάρουν για την ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων και του κοινοτικού συμβουλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ