Κυριακή 3 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Σύγκρουση τροπαιούχων

Ο φετινός κυπελλούχος Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός τον Ηρακλή και η ΑΕΚ τον Αθηναϊκό

Στη Νέα Σμύρνη θα γίνει το κυριότερο ματς της 31ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Εκεί ο κυπελλούχος Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον επίδοξο πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή, ενώ η ΑΕΚ παίζει επίσης εντός έδρας με τον Αθηναϊκό. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα ζευγάρια:

Με ακόμη νωπές τις δάφνες από το θρίαμβο στον τελικό Κυπέλλου, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (8μμ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). "Παίζουμε χωρίς άγχος, όπως και με τον ΠΑΟ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Τώρα όλοι πλέον μας υπολογίζουν", δηλώνει ο τεχνικός των κυανέρυθρων Χρήστος Εμβολιάδης. Στην αντίπερα όχθη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζητά προσοχή από τους παίκτες του: "Οποιος υποτιμά τον αντίπαλο τήν παθαίνει. Αυτό πρέπει να μας γίνει βίωμα. Πιστεύω ότι με ομαδικότητα και πειθαρχία θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη".

Μετά το ναυάγιο της περασμένης Τετάρτης ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ηρακλή. Ο Βασίλης Δανιήλ τονίζει: "Η ζωή συνεχίζεται. Ηταν οδυνηρή η ήττα από τον Πανιώνιο και τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε ώστε να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Στο "Νίκος Γκούμας" η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Αθηναϊκό και ο Αντώνης Μήνου υποστηρίζει: "Ξέρουμε πως ο αντίπαλός μας καίγεται για τους βαθμούς, όμως εμείς δεν έχουμε άλλα περιθώρια απωλειών στην έδρα μας. Κυρίως για λόγους γοήτρου".

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής: Στην Καλαμάτα η "μαύρη θύελλα" που διψά για τους βαθμούς θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό που επίσης έχει ανάγκη των πόντων που θα τον οδηγήσουν στο ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ έχει θεωρητικά εύκολο έργο στην Τούμπα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς ΟΦΗ - Εθνικού, Πανηλειακού - Καβάλας, Προοδευτικής - Απόλλωνα. Τέλος, ματς ρουτίνα στην Ξάνθη μεταξύ της Σκόντα και της Βέροιας.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 5μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ