Κυριακή 3 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Για ένα δήμο αγωνιστικό

Να παλέψουν μαζί για έναν Δήμο αγωνιστικό, δημοκρατικό, διεκδικητικό, καλεί τους Περιστεριώτες, η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία". Ενα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή, θα γίνει την Τετάρτη, 6 Μάη, στις 7 μμ., στο Θεατράκι "Κώστα Βάρναλη", στο παλιό γκαράζ, όπου η Κίνηση θα παρουσιάσει την προγραμματική διακήρυξη, στην τελική μορφη της οποίας θα συμμετάσχουν οι Περιστεριώτες, αναδεικνύοντας προβλήματα, καταθέτοντας την γνώμη και τις προτάσεις τους. Την παρουσίαση της διακήρυξης θα κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, που θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία", Παναγιώτης Σοφός.

"Το Περιστέρι - σημειώνεται στην διακήρυξη - είναι μια από τις πιο φτωχές εργατοσυνοικίες της Αθήνας, με έντονα τα προβλήματα της ανεργίας, της μείωσης του βιοτικού επιπέδου, της υποβάθμισης του περιβάλλοντος, αλλά και της πρακτική της Δημοτικής Αρχής να αυξάνει συνχεώς τους φόρους, μετατρέποντας έτσι το Δήμο σε επιχείρηση, σε βάρος του δημότη. Το Περιστέρι δέχεται, δηλαδή, τα αποτελέσματα της αντιλαϊκή κυβερνητικής πολιτικής".

Στις συνθήκες αυτές, τονίζεται στη διακήρυξη, η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία" προβάλλει σαν η μόνη αγωνιστική λύση για τους δημότες, τους εργαζόμενους, την ίδια τη λαϊκή συνοικία του Περιστερίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ