Τρίτη 5 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Υποσχέσεις από Καρυώτη

Την 7η θέση στο τελικό του άλματος κατέλαβε τελικά η Σοφία Καρυώτη στον τελικό του άλματος κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυμναστικής που διεξήχθη στο Σαν Πέτερμπουργκ της Ρωσίας.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατάφερε να συγκεντρώσει 9.112 βαθμούς, αφού στην πρώτη προσπάθεια βαθμολογήθηκε με 9.437, αλλά το δεύτερο άλμα της δεν ήταν και τόσο καλό. Πάντως, με βάση το γεγονός ότι η Καρυώτη δεν έχει συμπληρώσει ακόμα ούτε τα 16 χρόνια της, η παρουσία της και μόνο σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης θεωρείται σπουδαία επιτυχία.

Αντίθετα με την Καρυώτη, η Βάσω Τσαβδαρίδου, αν και προκρίθηκε στον τελικό του σύνθετου, εντούτοις αρνήθηκε να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χαμηλή βαθμολογία που της έβαλαν οι κριτές στους αγώνες επιλογής.

"Στο παγκόσμιο της Λωζάνης παρουσίασα το πρόγραμμα που έκανα και εδώ και, έστω και εάν παραπάτησα, είχα βαθμολογηθεί με 9.675 βαθμούς. Τώρα που όλα πήγαν καλά και δεν έκανα λάθη μου έβαλαν 9.250. Δε βλέπω λοιπόν κάποιο λόγο να αγωνιστώ στον τελικό", επισήμανε η Βάσω Τσαβδαρίδου, εξηγώντας τους λόγους της μη συμμετοχής της στον τελικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ