Πέμπτη 7 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση

Ο διακεκριμένος ιστορικός, συγγραφέας, μεταφραστής και μορφωτικός ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας στην Αίγυπτο, Κωστής Μοσκώφ,μεταφέρθηκε επειγόντως τη νύχτα της περασμένης Τρίτης, από το Κάιρο όπου βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, και λίγο μετά τα μεσάνυχτα εισήχθη στο νοσοκομείο "Θεαγένειο" της Θεσσαλονίκης, καθώς αντιμετώπιζε μεγάλη κρίση της σοβαρής αρρώστιας που τον βασανίζει πολλά χρόνια, αλλά την οποία αντιπαλεύει γενναία.Η κρισιμότητα της κατάστασής του επέβαλε την εισαγωγή του στην Εντατική, όπου του έγινε μια παρακέντηση στους πνεύμονες. Χτες, καθώς ήταν εκτός κινδύνου, μεταφέρθηκε σε δωμάτιο της Β Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Σε επαφή που είχαμε με το νοσοκομείο, οι θεράποντες γιατροί δε θέλησαν να μιλήσουν, σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας. Οπως πληροφορηθήκαμε, εκτός από τους θεράποντες γιατρούς, τους νοσηλευτές και την οικογένειά του, απαγορεύεται η είσοδος επισκεπτών στο δωμάτιό του.

Εμείς, ολόθερμα, ευχόμαστε να νικήσει κι αυτή την κρίση και να επιστρέψει στο πολύπλευρα δημιουργικό - πολιτιστικό έργο του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ