Σάββατο 9 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απεργία τη Δευτέρα στις τράπεζες

Με 24ωρη πανελλαδική απεργία στις τράπεζες,απαντούν τη Δευτέρα οι τραπεζοϋπάλληλοι στην απόφαση της κυβέρνησης να ξεπουλήσει την Ιονική Τράπεζα.Χτες, οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα - που την Πέμπτη ξυλοκοπήθηκαν από τα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή - πραγματοποίησαν 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Τη συμπαράστασή της εκφράζει η ΓΣΕΕ,δηλώνοντας αντίθετη στην κυβερνητική απόφαση. Σημειώνει επίσης ότι "η απόφαση αυτή πρέπει να ανακληθεί και να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις που θα εξασφαλίσουν την αναπτυξιακή πορεία Ιονικής - Εμπορικής Τράπεζας".

Την Τρίτη, θα συνεδριάσει ξανά το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ για να αποφασίσει την παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων. Η ΕΣΑΚ εργαζομένων στις τράπεζες έχει προτείνει να γίνει συγκέντρωση και πορεία τη μέρα της απεργίας, καθώς και ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου. Επίσης, συντονισμό του αγώνα με τις άλλες ΔΕΚΟ και ανάληψη από τη ΓΣΕΕ της ευθύνης ανάπτυξης των αγώνων ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στις αλλαγές των εργασιακών σχέσεων, στη μείωση του εισοδήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ