Κυριακή 10 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
"Φωτιά" στην ουρά

Παιχνίδια "ζωής και θανάτου" για τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους

Στην ουρά της βαθμολογίας συγκεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Τέσσερις συναντήσεις μπορούν να χαρακτηριστούν "ζωής και θανάτου", αφού οι εμπλεκόμενες ομάδες δίνουν ύστατη μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ζευγάρια της 32ης αγωνιστικής:

Ο πρωτοπόρος και σίγουρος πρωταθλητής Ολυμπιακός θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Απόλλωνα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στη Νεάπολη όπου ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Το συγκρότημα του Βασίλη Δανιήλ θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου και ο Καβαλιώτης τεχνικός προβληματίζεται μόνο για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Μίκλαντ (φαβορί ο Λυμπερόπουλος). Στην αντίπερα όχθη οι Νικαιώτες του Γιάτσεκ Γκμοχ θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα στηριζόμενοι στην καυτή τους έδρα.

Στη Βέροια η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ που είναι μια ανάσα από την έξοδό του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αδιάφορο παιχνίδι με καθαρά διαδικαστικό χαραχτήρα θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο της Καρδίτσας μεταξύ του Ηρακλή και του Πανηλειακού.

Στο Καραϊσκάκη ο Εθνικός που δύσκολα θα αποφύγει το μοιραία θα υποδεχτεί την ιδιαίτερη δυνατή φέτος Ξάνθη (6.45μμ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Τα ματς φωτιά

Οπως αναφέρουμε και στον πρόλογο τέσσερις αναμετρήσεις είναι πολύ κρίσιμες αφού υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για υποβιβασμό.

Στο "Νίκος Γκούμας" η ΑΕΚ που αγωνίζεται μόνο για να... αγωνίζεται, θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα που καίγεται για τους βαθμούς. Αναμφίβολα η Ενωση είναι το φαβορί, όμως φαβορί ήταν και με τον Αθηναϊκό...

Ο Αθηναϊκός θα κοντραριστεί στον Βύρωνα με τον ΟΦΗ. Αν οι λόρδοι δεν κερδίσουν... χάθηκαν.

Σε Καβάλα και Πάτρα θα γίνουν οι... μητέρες των μαχών. Ο ΑΟΚ θα παίξει με τον Πανιώνιο και η Παναχαϊκή με την Προοδευτική στην πρωτεύουσα της Αχαϊας. Και οι 4 ομάδες απειλούνται άμεσα με υποβιβασμό. Αυτό σημαίνει ότι στις δύο αναμετρήσεις θα... πέσουν κορμιά.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 5μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ