Κυριακή 10 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Το Παράρτημα ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ της ΠΕΑΕΑ και ο δήμος,σήμερα στις 11 π.μ.,πραγματοποιούν εκδήλωση για το γιορτασμό της επετείου των 56 χρόνων της έναρξης του ένοπλου αγώνα από τον Αρη Βελουχιώτη και τους συντρόφους του στην "Καλύβα Στεφανή".

Το Παράρτημα ΛΑΜΙΑΣ καλεί τα μέλη του και το λαό της πόλης να πάρουν μέρος στην εκδήλωση. Πούλμαν αναχωρεί από την πλατεία Πάρκου στις 9.30 π.μ.

  • Το ΚΣ της ΠΕΕΠΠ πραγματοποιεί σήμερα εκδρομή στη Σπερχειάδα. Μετά την εκδήλωση στην "Καλύβα Στεφανή", θα γίνει επίσκεψη στη "Μονή Αγάθωνος" και στο "Κάστρο της Λαμίας". Αναχώρηση από την πλατεία Κάνιγγος στις 6.40 π.μ.
  • Ο Δήμος ΠΑΤΡΩΝ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν σήμερα στις 11 π.μ. εκδήλωση τιμής για τη Μέρα της Εθνικής Αντίστασης και της Αντιφασιστικής Νίκης. Επίσης, θα αποτιθεί φόρος τιμής στους 13 ΕΑΜίτες αγωνιστές που απαγχονίστηκαν από τους χιτλεροφασίστες κατακτητές στις 9 Μάη 1944, στα Ψηλά Αλώνια.
Γενικές Συνελεύσεις
  • Το Παράρτημα Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ της ΠΕΑΕΑ, πραγματοποιεί σήμερα στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ν. Ερυθραίας, την ετήσια Γενική του Συνέλευση, που είναι αφιερωμένη σε όλους τους πατριώτες που πιάστηκαν, εξορίστηκαν ή φυλακίστηκαν στο φασιστικό κάτεργο της Γιούρας από τη χούντα των συνταγματαρχών της 21ης Απρίλη. Θα μιλήσει ο επίτιμος Πρόεδρος του Παραρτήματος, Νίκος Κοϊνης.Θα απονεμηθούν αναμνηστικοί τιμητικοί τίτλοι στους επιζώντες και αποβιώσαντες αγωνιστές.
  • Το Παράρτημα Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ πραγματοποιεί σήμερα στις 10 π.μ. τη χρονιάτικη Απολογιστική Γενική του Συνέλευση, στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας (Τρυπιά 45).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ