Κυριακή 17 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Κάστρο Υμηττού
  • Κορυφώνονται σήμερα οι διήμερες εκδηλώσεις που άρχισαν χτες και διοργάνωσαν ο Δήμος ΥΜΗΤΤΟΥ σε συνεργασία με το Τοπικό Παράρτημα ΠΕΑΕΑ προς τιμήν των τριών ηρώων του Κάστρου του Υμηττού, Δημήτρη Αυγέρη, Θάνου Κιοκμενίδη και Κώστα Φωλτόπουλου.Το σημερινό πρόγραμμα αρχίζει με συγκέντρωση στις 10 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο και ξεκίνημα πορείας προς το χώρο του Κάστρου, όπου θα συνεχιστεί το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Καρακόλιθος
  • Το Παράρτημα ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ της ΠΕΑΕΑ, οι Δήμοι ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και ΔΙΣΤΟΜΟΥ,καθώς και οι συγγενείς των θυμάτων πραγματοποιούν σήμερα στις 11 π.μ. εκδήλωση τιμής για τους 122 πατριώτες που εκτελέστηκαν από τους φασίστες κατακτητές στις 24 - 4 - 1944, στη θέση "Καρακόλιθος" Λιβαδειάς. Καλούνται οι αρχές, οι μαζικοί φορείς και ο λαός της περιοχής να παραστούν στην εκδήλωση. Πούλμαν θα αναχωρήσουν (δωρεάν) από το Α Γυμνάσιο Λιβαδειάς.

- Το Παράρτημα της ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ παίρνει μέρος στην παραπάνω εκδήλωση με εκδρομή. Τα πούλμαν αναχωρούν στις 7 π.μ. από τα γραφεία του Παρ/τος (Κύπρου 60), καθώς και από τη Νεάπολη από την πλατεία Νεκροταφείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ