Τετάρτη 27 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Η Γραμματεία της Κίνησης "Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία" προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη της στη συγκέντρωση, που διοργανώνει τη Δευτέρα 1η Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στον κινηματογράφο "Αστέρα" στη Ν. Ιωνία. Τα θέματα της συγκέντρωσης είναι η παρουσίαση της Εκλογικής Διακήρυξης και η ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου.

  • Συγκέντρωση με θέμα "Τα προβλήματα της Παιδείας και η νεολαία της πόλης μας", πραγματοποιεί η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Περιστερίου" (ΔΑΣΠ), τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, στο Θεατράκι (απέναντι από τον ΟΤΕ) στις 7 το απόγευμα. Οι εισηγητές των θεμάτων θα είναι ο Θόδωρος Αυγέρος,δημοτικός σύμβουλος και ο Παναγιώτης Σοφός,υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου.
  • Με σύνθημα "Είσαι νέος, πάρε θέση για όσα σε αφορούν", η Επιτροπή Νέων της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Κερατσινίου καλεί τη νεολαία της πόλης να γνωριστεί με την Κίνηση, να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις πάνω στα καυτά προβλήματα που απασχολούν τη νεολαία. Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 31/5 στις 6 μμ στο "Μελίρρυτο" (Τσαλδάρη και Λαμπράκη) και θα παραβρεθεί η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της "ΔΑΣ" Ελένη Παπαδοπούλου.Την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα 1/6 στις 7 μμ η ΔΑΣ συγκαλεί Γενική Συνέλευση στο Δημοτικό Θέατρο Κερατσινίου (Μ. Ασίας και Παπαναστασίου) με θέμα "Η προγραμματική μας διακήρυξη και ο συντονισμός δράσης της ΔΑΣ".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ