Πέμπτη 28 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ψηφίζουν σήμερα υπό καθεστώς εκβιασμού

Υπό καθεστώς εκβιασμού γίνονται σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης. Σύμφωνα με καταγγελία της απερχόμενης διοίκησης του σωματείου, ο αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Ελ. Σαπουντζής,καλούσε στο γραφείο του εργαζόμενους, στους οποίους και πρότεινε τη συμμετοχή τους σε "ψηφοδέλτιο απ' όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις"...

Η καταγγελία αυτή έγινε από τον απερχόμενο πρόεδρο του ΔΣ και επικεφαλής της Συνδικαλιστικής Παράταξης "Αγωνιστική Συνεργασία" Ευρ. Παπαβασιλείου τον αντιπρόεδρο Δ. Ρηγάτο,οι οποίοι κάλεσαν τους εργαζόμενους να αποκρούσουν αυτή την επέμβαση, με την άρνησή τους σε κατασκευασμένο από τη διοίκηση του δήμου ψηφοδέλτιο. Ταυτόχρονα, κάλεσαν το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο Ηλιούπολης να καταδικάσουν τις ενέργειες του αντιδημάρχου και να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τη στάση του αντιδημάρχου.

"Δεν κατανοούμε, τονίζουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, την αγωνία της δημοτικής αρχής για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και επισημαίνει ότι οι όποιες προσπάθειες χειραγώγησης του συνδικαλιστικού κινήματος μάς βρίσκουν αντίθετους και κατά συνέπεια ενωμένους για την αντιμετώπισή τους".

Η διοίκηση του δήμου, τόνισε στο "Ρ" ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοκρατικής Ενότητας" Κυρ. Κανελλόπουλος,μετά την αποδοκιμασία της πολιτικής που ακολουθεί και η οποία είναι αντίγραφο της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και μπροστά στην άρνηση των εργαζομένων να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο που θα απολογείται και θα αποδέχεται αυτή την πολιτική προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη μέθοδο. Κάλεσε εκβιαστικά εργαζόμενους στο γραφείο του αντιδημάρχου και με περίεργες μεθοδεύσεις υφάρπαζε την ένταξή τους στο ψηφοδέλτιο που συγκροτεί η προσκείμενη στη διοίκηση παράταξη της ΠΑΣΚΕ. Την ίδια στιγμή, συνέχισε ο Κ. Κανελλόπουλος, που άλλους εργαζόμενους και γιατρούς της πόλης τούς έσυρε στο δικαστήριο! Αυτή η πολιτική θα καταδικαστεί και στις σημερινές εκλογές του σωματείου από τους ίδιους τους εργαζόμενους".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγώνας μαζί με τον λαό για τις δικές μας ανάγκες (2023-10-04 00:00:00.0)
Απαίτησαν μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους (2010-02-05 00:00:00.0)
Νέο προεδρείο (1999-12-07 00:00:00.0)
Ψήφος - απάντηση από τους εργαζόμενους (1998-05-29 00:00:00.0)
Πρώτη και ενισχυμένη η Προοδευτική Κίνηση (1998-02-24 00:00:00.0)
O Κυρ. Κανελλόπουλος επικεφαλής της "Δημοκρατικής Ενότητας" (1997-12-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ