Σάββατο 30 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χωρίς φορτηγά οι εθνικοί δρόμοι στις 5 και 8 Ιούνη

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα των εθνικών δρόμων, στις 5 και 8 Ιούνη, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών.

Τα περιοριστικά μέτρα αφορούν τα οχήματα με ωφέλιμο φορτίο πάνω από 1,5 τόνο και θα ισχύσουν συγκεκριμένες ώρες στα εξής τμήματα:

  • Στη νέα και την παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο της Λεωφ. Κηφισού μέχρι τα Εξαμίλια, την Παρασκευή 5 Ιούνη, από 2 μ.μ. - 9 μ.μ.
  • Στη νέα και την παλιά εθνική οδό Πάτρας - Κορίνθου - Αθήνας μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο του Ρίου, τη Δευτέρα 8 Ιούνη, από 4 - 10 μ.μ.
  • Στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα εξόδου από τον κόμβο του Τατοϊου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες), την Παρασκευή 5 Ιούνη, από 2 - 9 μ.μ. Στο ίδιο τμήμα, αλλά μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών στις 8 Ιούνη, από 4 - 10 μ.μ.
  • Στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών από τη γέφυρα Ρυσίου μέχρι το 34ο χλμ. στο ρεύμα της εξόδου, την Παρασκευή 5 Ιούνη από 2 - 9 μ.μ. και στο ρεύμα εισόδου στις 8 Ιούνη, από 4 - 10 μ.μ.
  • Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο Καλοχωρίου μέχρι τη γέφυρα Στρυμόνα, στις 5 Ιούνη από 4 - 9 μ.μ. και στο ρεύμα εισόδου στις 8 Ιούνη, από 4 - 10 μ.μ.

Από τα περιοριστικά μέτρα, εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα φορτηγά που μεταφέρουν παστεριωμένο γάλα και νωπά ψάρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ