Κυριακή 31 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΕΩΝ. ΑΥΔΗΣ
Διεκδικούμε μαζί με τους κατοίκους

"Δεν υπάρχουν ξεκομμένα προβλήματα, ακόμα και τα πιο μικρά έχουν σχέση με τη γενική πολιτική", υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,μιλώντας στο ΡΣ "Αθήνα 9,84" και την εκπομπή "Δημοτική Επικαιρότητα". "Γι' αυτό και δε μας ενδιαφέρει - εξήγησε ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" - ο δήμος απλώς να διαχειρίζεται κάποιες εξουσίες που καθορίζει ο Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας, αλλά αντίθετα θέλουμε να παίρνει θέσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες".

"Ετσι, δεν υπάρχει ωραία πόλη, με άνεργους κατοίκους", είπε χαρακτηριστικά ο Λεων. Αυδής και τόνισε: "Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι να διεκδικήσει μαζί με τους κατοίκους κάποια μέτρα ή πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή τους".

Ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας", σε ερώτηση σχετικά με τους άλλους υποψήφιους για το δημαρχιακό αξίωμα στην Αθήνα, υπογράμμισε: "Υπάρχει μια κυρίαρχη πολιτική, που αυτήν τη στιγμή την εκφράζει η κυβέρνηση αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση. Από αυτή την άποψη, τόσο ο κ. Αβραμόπουλος όσο και η κ. Δαμανάκη είναι εκφραστές της ίδιας αντίληψης".

Ο Λεων. Αυδής κάλεσε τους Αθηναίους να προσπαθήσουν να επηρεάσουν οι ίδιοι, με τη συμμετοχή και τον αγώνα τους, την τύχη της πόλης, σημειώνοντας πως αν αυτή η ανάγκη δεν κατανοηθεί έγκαιρα, οι ίδιοι οι Αθηναίοι θα είναι οι χαμένοι. Τέλος, όταν του ζητήθηκε να δώσει προγνωστικά για την εκλογική μάχη ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" παρατήρησε πως οι δημοτικές εκλογές "δεν είναι αθλητική εκδήλωση" για να δίνονται προγνωστικά και να γίνονται προβλέψεις.

Σήμερα στα Πατήσια

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του "Συνδέσμου για την Ποιότητα Ζωής στα Πατήσια", που οργανώνει σήμερα εκδήλωση με στόχο τη γνωριμία με τους μετανάστες της γειτονιάς και τον πολιτισμό τους, ο Λεων. Αυδής θα μιλήσει για τα ζητήματα των μεταναστών και το πρόβλημα του ρατσισμού στην Ελλάδα. Η εκδήλωση, όπως όλες του Συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο του κτήματος στη διασταύρωση των οδών Πάτμου και Ευγ. Καραβία στις 7 μ.μ.

  • Κεντρική συγκέντρωση στο 5ο Διαμέρισμα, στην οποία θα μιλήσει ο Λεων. Αυδής,διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 3 του Ιούνη, η Διαμερισματική Επιτροπή της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα". Στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στη Βίλα Δρακόπουλου,στα Πατήσια, στις 7 μ.μ. θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης και θα συζητηθούν με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής, με στόχο "μια Αθήνα διαφορετική από τη σημερινή, η οποία είναι υπέρ των λίγων και εναντίον των πολλών".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ