Παρασκευή 5 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Λάτρης της οργάνωσης

Ο Ντρ. Στεπάνοβιτς παρουσίασε τη φιλοσοφία και τα σχέδιά του

Γύρω από τη λέξη οργάνωση επικεντρώνεται η φιλοσοφία του Γιουγκοσλάβου στην καταγωγή αλλά "γερμανοαναθρεμμένου" Ντράγκαν Στεπάνοβιτς: "Χρειάζεται οργανωμένη και σκληρή δουλιά. Στόχος μας μέσα από κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη. Είμαι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και όπου δούλεψα οι ομάδες πετύχαιναν αρκετά γκολ. Ομως θεωρώ εξίσου σημαντική και την άμυνα. Χωρίς αυτή δεν μπορείς να κερδίσεις".

Ο "Στεπ" είναι φίλος του Μπάγεβιτς και φυσικά γνωρίζει την πορεία του σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η άμιλλα μαζί του είναι πρόκληση; "Φυσικά. Θέλω να τον συγχαρώ για τη δουλιά του. Θα προσπαθήσω να κάνω επίσης καλή δουλιά στην ΑΕΚ και η ομάδα να κάνει κάτι μεγαλύτερο". Ομως "όπου εργάζομαι θέλω να βάζω τη σφραγίδα μου (δηλαδή μην αναμένεται αντιγραφές και μην κάνετε ανόμοιες συγκρίσεις)".

Σύμφωνα με τον μυστακοφόρο τεχνικό δε θα γίνουν ριζικές αλλαγές. "Ανάλογα με το επίπεδο της ομάδας θα βρω τρόπους και σύστημα που θα της ταιριάζουν. Θα παίζουμε οργανωμένα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό". Ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα με τις βεντέτες, "αρκεί να κάνουν ό,τι ζητάει η ομάδα και εγώ". Για μεταγραφές θα καταλήξει μόλις οριστικοποιηθεί η γνώμη του για το σύλλογο και μάθει από τον πρόεδρο τα διαθέσιμα ποσά. Μίλησε κολακευτικά για τους Νικολαϊδη, Σαβέφσκι, Κωστένογλου, Κασάπη, Μπατίστα και απόρησε με την κακή απόδοση του Δώνη.

Τους συνεργάτες του θ' ανακοινώσει τις επόμενες μέρες. Πάντως ένας απ' αυτούς θα είναι ο Π. Ραβούσης που τοποθετήθηκε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από τις βασικές του αρμοδιότητες ο εγκλιματισμός του Στεπάνοβιτς στην ελληνική πραγματικότητα.

  • Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ξεκινήσει στις 6 του Ιούλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ