Σάββατο 6 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Στο πλευρό των εκπαιδευτικών

Τον αγώνα των εκπαιδευτικών - μέρος του οποίου είναι και το μπλοκάρισμα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ - για να καταργηθεί στην πράξη η αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης, χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Αχαϊας" και καλεί το λαό του νομού να καταδικάσει με την ψήφο του, στις ερχόμενες εκλογές αυτή την πολιτική.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση: "Στο χώρο της Παιδείας η κυβέρνηση με τον αντιεκπαιδευτικό νόμο 2525/97, προσπαθεί να ξεθεμελιώσει ότι έχει απομείνει από το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Στόχος είναι, συνεχίζει η ανακοίνωση, να ορθώσουν ακόμα περισσότερους ταξικούς φραγμούς στα παιδιά των πλατιών λαϊκών στρωμάτων. Μας θέλουν χωρίς μόρφωση, χωρίς δουλιά, υποταγμένους στις ορέξεις του μεγάλου κεφαλαίου και της "Λευκής Βίβλου". Με μερική απασχόληση και μερική ζωή".

Με την ανακοίνωσή της η ΝΑΣ Αχαϊας καλεί το λαό της περιοχής να δυναμώσει την παράταξη αποφασιστικά με την ψήφο του, για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση συμπαραστάτη στον αγώνα των εργαζομένων, υπερασπιστή στο δίκιο του, στα δικαιώματά του και στη ζωή. Και καταλήγει η ανακοίνωση: "Είναι μονόδρομος η σφυρηλάτηση ενός ρωμαλέου παλλαϊκού μετώπου πάλης για την αναχαίτιση και ανατροπή αυτής της πολιτικής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ