Κυριακή 7 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"902"
Ενδιαφέρουσες εκπομπές

Από τις 31 του Μάη και κάθε Κυριακή μεσημέρι (12 μ-2 μμ) ο "902 Αριστερά στα FM" φιλοξενεί στο πρόγραμμά του ραδιοφωνική εκπομπή του "18 ΑΝΩ",με τίτλο "Χαμογελώντας στο Φόβο".

Η εκπομπή "Χαμογελώντας στο Φόβο", με κριτικό πνεύμα και ζεστά συναισθήματα, ελπίζει να αναπτύξει το διάλογο μέσα στον κοινωνικό χώρο. Γιατί η ανθρώπινη ελευθερία δεν μπορεί να κατακτηθεί παρά μόνο στο πλαίσιο της συλλογικότητας, της ανταγωνιστικότητας, του κριτικού πνεύματος, της πίστης στον άνθρωπο, της προσδοκίας ενός καλύτερου κόσμου. Γιατί η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική. Γιατί η αλήθεια απελευθερώνει.

Και σήμερα, λοιπόν, 12-2 το μεσημέρι, συντονιστείτε με τον "902 Αριστερά στα FM".

  • Παρακολουθήστε, αποκλειστικά από την τηλεόραση του "902", αύριο Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 10.30 μμ την ταινία - ντοκιμαντέρ: "Κολομβία, η ξεχασμένη δημοκρατία".

Αναφέρεται στις κοινωνικές συγκρούσεις της Κολομβίας, τους αγνοούμενους, τους δολοφονημένους από παραστρατιωτικές οργανώσεις, το αντάρτικο, τις διαδηλώσεις.

Η ταινία γυρίστηκε από την Εθνική Ενωση Αλληλεγγύης και Βοήθειας της Κολομβίας, που ασχολείται με τα θέματα της πολιτικής βίας, των πολιτικών κρατουμένων, των αναγκαστικά ξεριζωμένων, των αγνοουμένων.

Παραχωρήθηκε αποκλειστικά στον "902" από την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ