Πέμπτη 11 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυτοαποκαλύπτεται...

Θίχτηκε βαθύτατα - και με το δίκιο του - ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ, Γ. Μανώλης, από τις προχτεσινές δηλώσεις Σημίτη για προσπάθεια ακύρωσης των ιδιωτικοποιήσεων και από συνδικαλιστές της ΝΔ. Εξέδωσε λοιπόν μία δήλωση όπου βάζει τα πράγματα στη... θέση τους. Τονίζει ότι αυτός και η παράταξή του κανένα πρόβλημα δεν έχουν με τις ιδιωτικοποιήσεις και ας ψάξει ο Σημίτης να εντοπίσει τις ευθύνες "ανάμεσα στα συνδικαλιστικά, κομματικά και κοινοβουλευτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ" και στους αρμόδιους υπουργούς, που "δεν τολμούν"...

Συνεχίζει τονίζοντας ότι η ψήφος της ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ υπέρ της συνέχισης της απεργίας στην Ιονική δεν έχει καμιά σχέση με τη στήριξη του σημερινού ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Τράπεζας, αλλά με τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Και ακριβώς σ' αυτό το σημείο αποκαλύπτει ο εν λόγω φωστήρας την κυβερνητική απάτη, αλλά και τη συμμετοχή της παράταξής του σ' αυτή. Γράφει επί λέξει: "Στηρίξαμε την απεργία έως σήμερα (σ. σ. χτες) για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, που με ευκολία υποσχέθηκε ο κ. Παπαντωνίου, ενώ γνωρίζει καλά ότι κανένας ιδιώτης αγοραστής δεν μπορεί να δεσμευτεί γι' αυτό"!

Ας το κρατήσουν αυτό καλά οι εργαζόμενοι της Ιονικής, τους οποίους πολλοί και από πολλές μεριές τούς πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, περί "εγγυήσεων" διασφάλισης της εργασίας και των δικαιωμάτων τους στην εργασιακή "ζούγκλα", που επικρατεί στις ιδιωτικές και ξένες τράπεζες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ