Πέμπτη 11 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΤΑΛΙΑ - ΧΙΛΗ
Απόντος του Ντελ Πιέρο...

Δυο... σκληροτράχηλες ομάδες, η Ιταλία και η Χιλή, ανοίγουν τις... παρτίδες του 2ου ομίλου στις 6.30μμ στο στάδιο Λεσκίρ του Μπορντό (ΕΤ 1).

Αναμφίβολα, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης είναι η "Σκουάντρα Ατζούρα", όμως τα τελευταία νέα κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι για τον τεχνικό της, Τσέζαρε Μαλντίνι. Οριστικά ο Φαμπρίτσιο Ραβανέλι τέθηκε νοκ άουτ, ήδη βρίσκεται στην Ιταλία, αφού η ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν υποχώρησε. Ετσι στη θέση του δυναμικού φορ της Μαρσέιγ δηλώθηκε ο Ενρίκο Κιέζα της Πάρμα. Το άλλο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που λόγω τραυματισμού θα χάσει την πρεμιέρα: "Μπορεί να είμαι στεναχωρημένος που δε θα αγωνιστώ κόντρα στη Χιλή, όμως πιστεύω ότι ο Ρομπέρτο θα καλύψει με επιτυχία τη θέση μου. Είναι μεγάλος παίκτης με πείρα", τόνισε ο κουμανταδόρος της Γιουβέντους για τον Ρομπέρτο Μπάτζιο που θα καλύψει το κενό του. Αβρότητες μεγάλων παικτών.

Στο στρατόπεδο της Χιλής επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα. Με ανυπομονησία περιμένει ο Ιβαν Ζαμοράνο, επιθετικός της Ιντερ, το παιχνίδι: "Είμαι απόλυτα έτοιμος και περιμένω πώς και πώς την έναρξη του σπουδαίου αυτού αγώνα. Είναι το πρώτο μου Μουντιάλ και ίσως το τελευταίο και γι' αυτό θέλω να τα πάω καλά τόσο εγώ όσο και η πατρίδα μου".

Στο μεταξύ, ο τεχνικός των Λατινοαμερικανών, Νέλσον Ακόστα, έχει επιδοθεί μαζί με τους ποδοσφαιριστές του σε μια εξοντωτική... βιντεο-θεραπεία, στην προσπάθειά τους να "διαβάσουν" το σύστημα της Ιταλίας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΙΤΑΛΙΑ: Τ. Παλιούκα, Α. Μέστα, Π. Μαλντίνι, Φ. Καναβάρο, Α. Κοστακούρτα, Ν. Μπάτζιο, Φ. Μοριέρο, Ν. Αλμπερτίνι, Ρ. Ντι Ματέο, Κ. Βιέρι, Ρ. Μπάτζιο.

ΧΙΛΗ: Ν. Τάπια, Ρ. Φουέντες, Π. Ρέγες, Τ. Μάργκας, Μ. Βιλοροέλ, Φ. Ρόγιας, Ν. Παραγκουέζ, Κ. Ακούνα, Φ. Εστάι, Ι. Ζαμοράνο, Μ. Σάλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ