Πέμπτη 18 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΑΛΛΙΑ - Σ. ΑΡΑΒΙΑ
Νίκη με θέαμα θέλουν οι "Τρικολόρ"

Τη νίκη αλλά και το θέαμα ψάχνει σήμερα η Γαλλία με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία, προκειμένου έτσι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το πρώτο παιχνίδι, που παρά τη νίκη με 3 - 0 επί των Νοτιοαφρικανών, εντούτοις η απόδοσή της δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι οπαδοί της.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από το Σάββατο ο Εμέ Ζακέ ακούει στο όνομα του Νταβίντ Τρεζεγκέ, καθώς ο διεθνής παίκτης τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και η συμμετοχή του σήμερα θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ας σημειωθεί ότι από τους "οικοδεσπότες" του Μουντιάλ θα λείψει ο

Στεφάνα Γκιβάρς, που τραυματίστηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι.

Αναφερόμενος στους Σαουδάραβες ο Εμέ Ζακέ τόνισε: "Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και παρά την ήττα από τη Δανία στο πρώτο παιχνίδι, εντούτοις είχαν πολύ καλή απόδοση. Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σημερινό παιχνίδι".

Παράλληλα, ο Γάλλος τεχνικός δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να πλέξει το εγκώμιο του Ζινεντίν Ζιντάν, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο γαλλικός Τύπος, επειδή δεν πήρε κάποιον παίκτη στην 22άδα για αντικαταστάτη του άσου της Γιουβέντους.

"Δεν επέλεξα κάποιον παίκτη για εναλλακτική λύση γιατί απλώς δεν υπάρχει. Αν χρειαστεί να μην παίξει ο Ζινεντίν, τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, γιατί θα πρέπει να αλλάξουμε κατά πολύ τα πλάνα μας. Ελπίζω όμως να μη συμβεί αυτό. Αλλωστε, είναι ένας παίκτης που ξέρει να ξεφεύγει από κάθε παγίδα", επισήμανε ο Ζακέ.

Εν μέσω δυσμενών σχολίων από τον Τύπο της χώρας προς τον προπονητή Αλμπέρτο Παρέιρα, οι Σαουδάραβες θα προσπαθήσουν σήμερα να τα πάνε καλύτερα από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι με τη Δανία. Οπως τόνισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, το πρώτο μέλημά του είναι το πώς οι παίκτες του και ειδικότερα οι αμυντικοί θα σταματήσουν τον Ζινεντίν Ζιντάν και τις φαρμακερές του διεισδύσεις...

"Αν ο Ζιντάν είναι εντάξει, τότε όλοι έχουμε μεγάλο πρόβλημα, καθώς είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Αν το καταφέρουμε, τότε η αποστολή μας θα γίνει κατά κάποιο τρόπο ευκολότερη", επισήμανε ο κόουτς της Σαουδικής Αραβίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ